Audio-diensten
Hier kunt u alle informatie vinden over de verschillende audio diensten, boekingen en de tarieven van een Johan Cruijff / Frank & Ronald de Boer imitatie. Indien u deze imitaties inzet voor communicatie, zal de boodschap minder snel worden vergeten.

Cruijff & De Boertjes zijn ook in te zetten voor audio voor op uw website.

Een leuke en humorvolle binnenkomer!

Laat uw bedrijfsboodschap aan klanten of personeel leuk inpakken door Johan Cruijff en Frank & Ronald de Boer! Laat Johan, Frank & Ronald sympathieverhogend werken voor uw bedrijf. Klik hier voor de tarieven die gelden vanaf 1 mei 2010.

Sinds 2014 kun je Ray van Zuijlen ook boeken als voice-over voor uw (bedrijfs)film, commercial of andersoortige boodschappen. Ray beheerst het ABN en de tongvallen Amsterdams, Rotterdams, Surinaams en Haags. Ook kan hij verschillende typetjes of stemmetje tot leven wekken.
Congressen, seminars, beurzen
Congressen zijn vaak een beetje saai en dan is het moeilijk om de aandacht vast te houden. Door een "break" van Johan Cruijff en Frank de Boer zit iedereen weer recht op zijn of haar stoel.

Johan Cruijff` belt in vanuit Barcelona. De humoristische kijk van Cruijff en de domme opmerkingen van Frank de Boer op het onderwerp van gesprek tijdens dit congres, zal een verfrissende werking hebben op de luisteraars. De tekst van Cruijff wordt specifiek aangepast aan het soort publiek dat in de zaal zit en zal van te voren worden aangeleverd.
 
Klik hier voor een voorbeeld!
Evenementen
Een evenement is vaak van zichzelf al een vrolijke zaak. Een Johan Cruijff imitatie tijdens het evenement zal de hilariteit van het publiek doen toenemen en de waardering voor de dag vergroten. Vooral als Frank de Boer zich ermee gaat bemoeien. De teksten worden gericht geschreven en van te voren aangeleverd.
 
Klik hier voor een voorbeeld!
Audio visitekaartje
Nieuwe baan? Laat een audio-visitekaartje inspreken door Johan Cruijff / Frank de Boer. Introductieprijs: € 99,00 inclusief BTW. Zo`n geluidsbestand, op basis van een vooraf geschreven script, kan verstuurd worden via de mail. Daarin wordt, op een hilarische manier, uitgelegd wat u nu doet, waar, hoe en waarom. Scheelt visitekaartjes en u kunt meteen uw nieuwe bedrijf promoten. Het levert u tevens gelijk de sympathie van uw klanten op. Levering binnen 24 uur in uw mailbox.
 
Klik hier voor een voorbeeld!
Audio uitnodiging
Denkt u aan een audio-uitnodiging voor een evenement, ingesproken door Johan Cruijff & Frank de Boer? Deze audio-uitnodiging kunt u via de mail versturen naar uw klanten. Omdat de uitnodiging voor uw evenement / congres / seminar / beurs zo hilarisch is, zal de kans groot zijn dat het wordt doorgestuurd naar zakenrelaties. Daardoor wordt de respons op uw evenement groter.
 
Klik hier voor een voorbeeld!
Voicemail inspreken
Een leuke voicemail van Johan Cruijff en/of Frank & Ronald de Boer op Mp3 voor je telefoon? € 2,00 per seconde inclusief BTW. Mensen zullen hopen dat je niet opneemt, want dan kunnen ze de hilarische en chaotische voicemail tekst kunnen horen. Binnen 24 uur leverbaar.
 
Klik hier voor een voorbeeld!
Commentaar op websites
Indien u Johan Cruijff en Frank & Ronald de Boer commentaar wilt laten geven op uw website, vraagt u dan naar de mogelijkheden. Het zal u extra aandacht opleveren en de sympathie voor uw website doen toenemen.

Klik hier voor een voorbeeld!
Commentaar bij wedstrijden
Het commentaar van Johan Cruijff bij wedstrijden is legendarisch. Tijdens de wedstrijden kunt u dan genieten van zijn onnavolgbare analyses en goedbedoelde, maar onuitvoerbare adviezen. Frank de Boer zorgt voor de hilariteit.
Commercials
Een commercial moet opvallen. Wat valt meer op dan de stem van Johan Cruijff? Vergroot het bereik van uw doelgroep met een door Ray van Zuijlen ingesproken Johan Cruijff imitatie in uw commercial. De beste Cruijff imitator ter wereld!! Voor offertes kunt u Ad Holland bellen van Holland Entertainment Management: 06 533 81 037.
Vergaderingen
Een vergadering staat niet te boek als een sprankelend tijdverdrijf. De aandacht verslapt snel, waardoor knopen niet worden doorgehakt. Johan Cruijff, geeft vanuit Barcelona, in een ingelaste pauze zijn eigen humoristische kijk op het bedrijf en zijn analyse is vaak alleen al genoeg om met nieuwe energie de vergadering te doen slagen. Alleen die Frank de Boer er doorheen is wel eens lastig...maar wel erg grappig. De teksten worden gericht geschreven en van te voren aangeleverd.
Clubavonden
Wie heeft er meer verstand van een club dan Johan Cruijff? Zijn analyses zijn weergaloos en zeer humoristisch. Het bestuur wordt opgezadeld met kritische voetnoten en onuitvoerbare adviezen. Frank de Boer toont zijn domheid in optima forma. Hilariteit ten top! De teksten worden gericht geschreven en van te voren aangeleverd.
Korting laten vragen door Frank & Ronald
No cure no pay! Luister naar hun aanbod. Wilt u wat extra korting bedingen, maar wilt u daar op een ludieke manier naar vragen? Laat Frank & Ronald de Boer het vragen op basis van no cure no pay! Geen korting, geen rekening!

Klik hier voor een voorbeeld!
Webshop
Volg NR.14 ook op
Partners van NR.14